За нас

Историјат

"Електра" e успешна фирма во повеќе области.

Ние сме фирма која е специјализирана во повеќе обасти. Сметаме дека е потребно секоја успешна фирма да биде способна да ги задоволите сите, или барем повеќето од потребите на клиентите.

Нашите услуги опфаќаат широк спектар на електрични инсталации, воспоставување на канализација и на водоводна мрежа, планирање, проектирање и изведување, како и продажба на електро-материјали, инструменти, опрема, железарија, како и голем број на резервни делови.

Тимот на "Електра" гордо стои зад сите свои проекти и висок стандард на професионална изработка.
Имаме искусен тим кој е квалификуван за одржување и воспоставување на електро инсталација, водовод и канализација.

Имаме изградено добар изграден имиџ со нашиот голем број клиенти и ние сме постојано работиме на зголемување на нашата ефикасност, квалитет и брзина.

Нашата визија е уште поголем обем на задоволни клиенти, интегрирање на опрема со најнова технологија како и работење по највисоки стандарди за квалитет, како би ја задржале и зголемиле довербата на нашите клиенти.

Освен услугите кои ги вршиме, во нашиот продажбен салон може да најдете и голем асортиман на производи.
Големиот број на задоволни купувачи го покажуваат успехот кој нашата компанија го има постигнато во изминатиот период од нашето работење.

ПРОИЗВОДИ

 • Грејачи
 • Термостати
 • Прекинувачи
 • Inox цевки
 • Опрема за маркети
 • Климатизери и фрижидери
 • Опрема за угостителство
 • Вентилација
 • Електроди и жици
 • Котлови и бојлери на гас
 • Резервни делови

Препораки

Нашата врвна професионалност е резултат на големиот број партнери "Електа" е доста успешна фирма во она што го работи. Кога велиме успешна не зборуваме само за нејзината големина и материјалното, туку зборуваме и за инзворедните проекти кои ги остваруваат. Неколку пати имаме соработувано со них, и тие се нашиот прв избор кога станува збор за професионалност и инветивност. "Инвест Д"- Тетово Кога биравме на која фирма да го доделиме проектот, уште не бевме запознаени со работата на "Електра". Им верувавме не препораките кои ги добивме. По завршувањето на проектот сфативме, дека сега ние сме тие кои треба да ги даваме препораките, затоа што сме крајно задоволни од работата и професионалноста на "Електра". "Бетон- БД" -Куманово