Производи и услуги

Услуги

Нашата задача

Доколку имате некаков проблем со електричната инсталација, или со водоводот, или па доколку имате намера да правите нов објект, слободно обатете ни се на еден од телефонските броеви, или дојдете лично во напите простории. Секогаш сме отворени за совети и препораки.

  • Електро-инсталации
  • Водовод и канализација
  • Проектирање и изведба

Без разлика дали се работи за положување на кабли за електрична енергија во производните погони, складиштата и така натаму, или за ставање жици во орманите со звучна изолација, во "Електра" вие ќе го најдете соодветниот канал за вашата цел на вградување. "Електра" ви нуди голем избор на најразлични големини и квалитет за брзо и соодветно водење на инсталациите.

  • Електро-материјали Електро-материјали
  • Инструменти и опрема Инструменти и опрема
  • Железарија Железарија