Контакт

Контактирајте не

За сите ваши пофалби и поплаки

Нашиот контакт ви стои слободно на располагање за сите ваши поплаки, пофалби, забелешки за нашата работа и нашиот тим.
Иста така доколку сте заинтерсирани за повеќе информации за нашата работа, и условите кои ги нудиме, нашиот стучен тим ви стои на располагање, и слободно обратете ни се.

Мапа

Нашата местоположба Map of Belfast click to enlarge

Контакт информации

Слободно контактирајте не
Продавница:
Ѓорги Василев 18
Струмица
Телефон: (034) 034 343 349

Магазин:
Ката Поцкова 77
Струмица
Телефон: (034) 034 344 610
Fax: (034) 034 344 610

Website: www.electra.com.mk
E-mail: info@electra.com.mk